Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapisinda panik pas kolu panik anında kapının kolayca açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Ancak yangındaki ürkü çabucak birden binaya girmek isteyen meraklı olmayan kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmasının önlenmesi ile olası olacaktır.

Gelişen teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, daha fazla muteber hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün kovuşturma eden bir firmayız.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini peylemek amacıyla kullanılan özel tasarımlı kapılardır.

Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik maddeleri tembihnca yapılan düzenlemelerin yerı sıra, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Yegâne kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması belkili yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem yolmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Alüminyum ya da sert malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye icra vekili ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene bucak verilir. Yararlanma açısından hafif olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Kaçış muhtevain kullanılmasına destur maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ensiz basamak vâsiliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki bünyelarda 125 mm' den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her dü nezdinde engel, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Mecmu çıkışların ve erişim yollarının bayağıda belirtilen şartlara yaraşır olması gerekir:

Bu yangın kapısı önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın Bapsı allıkırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen kapılar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Report this wiki page